HomeFeaturedFocusApar detalii despre viitorul smartphone imoo

Apar detalii despre viitorul smartphone imoo

imoo back

De bine ce am vorbit despre ZTE Nubia Z1, iată un nou terminal cu o configurație extrem de asemănătoare, care parcă se extinde și la nivel de aspect fizic. Este vorba despre primul telefon al unui brand tânăr despre care am mai discutat, imoo, care face parte din același grup cu Vivo, Oppo și OnePlus (BBK Electronics Corporation). Și pentru că tot întrebam atunci ce poate aduce nou compania respectivă de nu a putut fi integrat într-unul din brandurile amintite mai sus, am aflat între timp că imoo se vrea un smartphone cu valențe educaționale. De fapt, mult mai concret, imoo țintește înspre tineri și se vrea un nou brand dedicat exclusiv generației tinere. Partea aia cu educația este mai mult marketing, pentru că nu există un argument concret care să o justifice. Deși ar putea apărea niște aplicații dedicate, așa cum induce acel video de promo/teasing. Însă hai să fim serioși! Asta nu ar face elevii mai deștepți, ci doar mai… dependenți de tehnologie (am încercat să vorbesc frumos).

imoo

Însă începe să prindă contur configurația acestui viitor smartphone, una care era destul de neclară la momentul primului material despre imoo. Și acest lucru se întâmplă grație vizitei pe care terminalul a făcut-o la TENAA, instituția care certifică dispozitivele mobile pentru piața din China. Un display de 5,5 inchi, full HD, un chipset MediaTek Helio P10 cu procesor octa-core, o memorie RAM de 3 GB, o capacitate de stocare de 32 GB și o cameră foto de 13 megapixeli  sunt specificații similare lui ZTE Nubia Z1. Mai avem un acumulator de 2930 mAh și un Android 6.0 Marshmallow, fără indicii legate de un posibil preț.

Așteptarea nu ar trebui să mai dureze, de obicei vizitele la TENAA se întâmplă destul de aproape de lansarea oficială. Atunci vom avea o confirmare a trăsăturilor descrise mai sus, vom avea și detaliile lipsă, incliusiv cele comerciale și, poate cel mai important, vom vedea care sunt argumentele cu care acest imoo se vrea un terminal pentru tineri și de unde valențele înspre zona de educație (dacă ele chiar există).

via AndroidPure

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep